SULOisia värejä – kierrätysvärit kokeiluun -opas on ilmestynyt!

Posted on syyskuu 9, 2013 Kirjoittanut

4Kaksikymmentäsivuinen sähköinen julkaisu SULOisia värejä – kierrätysvärit kokeiluun on ilmestynyt! Oppaassa kerrotaan roskisvärjäyksen salat, neuvotaan musteiden ja painovärin tekeminen, viritellään intoa perinteisen pottupainon pariin ja kuvioidaan paperia – ekologisessa kierrätyshengessä! Opas on tarkoitettu yksityishenkilöiden lisäksi erityisesti opettajille ja ohjaajille: olemme iloisia, jos opastamme voidaan hyödyntää opetus- tai ohjaustoiminnassa!

Oppaamme on tehty tulostettavaksi kotiprintterillä, joko värillisenä tai mustavalkoisena. Se on jaossa Creative Commons -lisenssillä, joka sallii teoksen jakamisen, kopioinnin ja tulostamisen ei-kaupalliseen käyttöön. Siis lataa ja jaa kaverillesikin!

Lataa PDF (~1,3Mb):
SULOisia värejä – kierrätysvärit kokeiluun!

– Ulla & Päivi
SULOisia värejä – kierrätysvärit kokeiluun
Teksti ja kuvat: Ulla Lapiolahti ja Päivi Hintsanen
Taitto: Päivi Hintsanen
Jyväskylä 2013
ISBN 978-952-93-2679-2

Julkaisun tekemistä on tukenut Jyväskylän taide- ja tiedesäätiö.

———–

Creative Commons -lisenssi
Suloisia värejä – kierrätysvärit kokeiluun! jonka tekijä on Ulla Lapiolahti & Päivi Hintsanen on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssillä.

 

——————-

We have published new, free downloadable e-publication of waste dyes – unfortunately in Finnish only at the moment – but hopefully we’ll get to translate this to other languages too, later!

 

Mainokset